Qui som...

El nostre taller de reparació a Sant Sadurní d'Anoia és el seu taller de confiança per a reparacions de tot tipus des de 1968. La seva seguretat i la de la seva família només està garantida dins del vehicle quan aquest no presenta cap tipus de problema durant el seu funcionament. És per això que, a part de proporcionar-li serveis d’assistència, li oferim un servei complet d'inspeccions de seguretat.

 

Al nostre taller, només personal qualificat s'encarrega de reparar el seu vehicle. Les revisions les realitzen tècnics especialment formats perquè no tingui mai sorpreses inesperades.

 

Realitzem reparacions de carrosseria i de pintura, fem substitució i tintat de vidres i també recuperem les òptiques del seu cotxe envellides pels anys i el sol.

 

Al nostre taller apliquem les tècniques més actuals i els últims avanços en el sector.

 

Els nostres principis són l'atenció al client, els preus justos i transparents, així com la màxima qualitat del nostre treball. L'orientem i ens ocupem de manera responsable tant de la seva comoditat com de la seva seguretat i la de la seva família a l'interior del vehicle.

 

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.Qui és MOTRIO?

Es la Xarxa Líder en Tallers d'automoció Multimarca, amb l'última tecnòloga, servei i cobertura per atendre  les necessitats dels Tallers i Usuaris. Es tracta d'un programa concebut per assegurar la fidelitat del taller mecànic multimarca, des de el punt de vista comercial, amb els Distribuïdors que Group Auto Unión Ibérica posa a disposició de tots els seus socis.

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
COMERCIAL NOIAUTO, S.A.

Llamar

E-mail

Cómo llegar